• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Grytebust meldes på vej til FCK: Joronen er ikke bekymret

Sten Grytebust meldes på vej til FC København, men det får ikke Jesse Joronen til at ryste i bukserne. Han hilser nordmanden velkommen, hvis rygterne taler sandt.

Af Ole Hoffskov

Ekstra Bladet skrev i sidste uge, at OB-målmand Sten Grytebust er nået til enighed med FC København om en aftale fra den kommende sæson - det eneste, der mangler, er, at nordmanden sætter en underskrift på aftalen. Det stemmer overens med tipsbladet.dk's oplysninger, og dermed er der altså rigtig meget, der tyder på, at Sten Grytebust snart er FCK-spiller.

FC København er ellers dækket fint ind på målmandsposten allerede nu med Jesse Joronen, der blev købt forud for denne sæson, som førstekeeper og veteranen Stephan Andersen som backup. 

Læs også: Avis: Sten Grytebust er enig med FC København

Jesse Joronen fastslår, at han ikke ryster på hånden over udsigten til at få Sten Grytebust som konkurrent.

- Jeg er ikke bekymret, og jeg tager mig aldrig af spekulationer. Hvad der sker i klubben har ikke noget med mig at gøre, og det er ikke min opgave. Min opgave er at være en dygtig målmand for FC København, og det fokuserer jeg på. Hvis jeg er god nok, vil træneren altid vælge mig, ligegyldigt hvem jeg konkurrerer med, siger den finske målmand til tipsbladet.dk.

Han har som mange andre lagt mærke til, at Sten Grytebust har gjort en rigtig god figur i OB-målet gennem flere sæsoner.

- Han er en god målmand, der er blevet kåret som den bedste to år i træk, men jeg har fuld tiltro til mine egne evner, så jeg er ikke bekymret, lige meget hvad der sker, lyder det fra Jesse Joronen.

26-årige Joronen kom til FC København fra AC Horsens.

Hvem er bedst af Sten Grytebust og Jesse Joronen? Se Niels Christian Frederiksens store analyse i videoen i toppen af artiklen. 

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus