• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Her er Brøndby bedst: Tæsk til alle andre

Foto: Getty Images

Selv om de forsvarende danske mestre ikke er med helt fremme i tabellen i denne sæson, viser Brøndby IF-holdet en fremragende moral på banen.

Af Torsten Kjems Hansen

Brøndby IF var i knæ af flere omgange i den seneste runde af Superligaen, hvor Vejle på Brøndby Stadion to gange var foran - først 1-0 og siden 2-1. Alligevel var det Brøndby, der til sidst trak det længste strå med en 3-2-sejr sikret i de sidste minutter.

Og selv om Brøndbys første halvdel af Grundspillet har været noget svingende i præstationerne, er der alligevel et parameter, hvor Brøndby viser høj moral og klasker konkurrenterne, der både er lavere og højere placeret i tabellen.

For med comebacket mod Vejle bankede Brøndby nemlig pointhøsten helt op på 10 i kampe, hvor man undervejs har været bagud.

Det er højeste pointtal af alle Superliga-hold i forhold til at hente gevinst i kampe, hvor man er bagud.

To gange har Brøndby vendt et truende nederlag til sejr og fire gange har holdet været bagud og alligevel hentet point. I alt har Brøndby været bagud ni gange i de 12 afviklede spillerunder, viser talene fra SpilXperten

Og naturligvis hører det faktum med til historien; At Brøndby så mange gange rent faktisk har været bagud.

Til sammenligning har de to førerhold fra FCM og FKC begge kun været bagude i tre kampe i de 12 spillerunder.

Men ingen af de to storklubber har dog formået at gøre, hvad Brøndby har gjort to gange - nemlig at vende en kamp, hvor modstanderen er foran til en sejr.

FC Midtjylland har blot hentet et point i de tre kampe, hvor holdet har været bagud imens FCK kan bryste sig af to point i lige så mange kampe.

Af Brøndbys i alt 10 samlede point i denne disciplin er de syv samlet i de seneste tre spillerunder, hvor først AaB blev indhentet til og nedlagt. I runden efter kunne Brøndby udligne Randers FC-føringen og i seneste spillerunder ramte Brøndbys moralske styrke så Vejle Boldklub.

Tjek her tabellen for hvor mange point de 12 hold har hentet at modstanderen har været foran.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020