• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Her er de 12 bedste Superliga-spillere i FIFA 22

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Spillet FIFA 22 er lige på trapperne, og EA Sports har offentliggjort de 12 bedste spillere fra den danske Superliga.

Af Tipsbladet.dk

Om et par dage udkommer årets udgave af EA Sports-spillet FIFA 22, og hvis der er noget, der kan give anledning til diskussion blandt fans - foruden spillets kvalitet, naurligvis - er det spillernes ratings.

Og EA Sports er godt i gang med at afsløre de bedste fra de forskellige lande, og nu er der også kommet oplysninger på den danske 3F Superliga.

Det er nu blevet offentliggjort, hvilke 12 spillere der er højst ratede, og det er interessant, at der er nogle virkelig stærke navne, som ikke er blandt de 12.

To mand deler førstepladsen i form af kaptajnerne fra FC København og FC Midtjylland, Carlos Zeca og Erik Sviatchenko. De to står begge med en rating på 76, mens Brøndby-kaptajn Andreas Maxsø sammen med FCK's landsholdsbobler Rasmus Falk er på 75.

Luther Singh og "Kalle" Johnsson fra FCK står noteret for 74, og det samme gør Evander fra FCM og Jesper Hansen fra AGF. Paulinho og Henrik Dalsgaard fra FCM er på 73, ligesom de to AaB'ere Lucas Andersen og Jacob Rinne er det.

Dermed er det altså ikke blevet plads blandt de bedste 12 til eksempelvis de to danske landsholdsspiller Jonas Wind og Jonas Lössl fra henholdsvis FCK og FCM, og man kan da også argumentere for, at FCK's reservemålmand ikke er blandt de 12 bedste spillere i Superligaen.  

Herunder kan du se de 12 bedste spillere fra Superligaen:

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020