• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Hobro-forsvarsspiller: Kigger ikke på tabellen

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

Yaw Amankwah vil ikke fokusere på tabellen, men udelukkende koncentrere sig om spillet på banen mod Vendsyssel FF.

Af Benjamin Lillelund

I går led Hobro IK endnu et nederlag, og med bare to runder tilbage virker det nærmest umuligt for kronjyderne at undgå at ende sidste i nedrykningspulje 2.

Skal Hobro IK undgå det, kræver det to sejre i de sidste to runder. Men Yaw Amankwah vil ikke skænke det en tanke, når de møder Vendsyssel FF på mandag.

- Jeg kigger ikke så meget på tabellen. Det handler bare om, at vi skal levere vores bedste, hver gang vi kommer ud på banen, siger Yaw Amankwah til klubbens hjemmeside.

- Det er selvfølgelig svært at spille med selvtillid efter en række dårlige resultater, men jeg synes, vi har nogle rigtig dygtige spillere. Så vi skal minde hinanden om, at vi faktisk er nogle dygtige spillere, som godt kan spille fodbold. Hvis alle præsterer sit bedste, så er vi et rigtig godt fodboldhold, og det håber jeg, vi kan vise mod Vendsyssel på mandag.

I de første tre opgør mod Vendsyssel FF i denne sæson har Hobro IK vundet én og spillet to uafgjorte.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.