• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Aagurd

Hobro-træner inden ny overlevelseskamp: Det bliver svært

Hobro-træner inden ny overlevelseskamp: Det bliver svært
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Peter Sørensen forventer nogle svære kampe mod enten Silkeborg eller Viborg om overlevelse.

Af Mads Aagurd

Søndag sendte Hobro på udebane Vejle ned i 1. division efter forlænget spilletid. Efter kampen jublede de gulblusede Hobro-spillere, men der venter fortsat en svær opgave mod nummer to fra NordicBet Ligaen, og det bliver ifølge cheftræneren lige så vanskeligt.

- Det bliver svært. Både Silkeborg og Viborg kunne lige så godt være i Superligaen. De har begge forudsætninger, der med længder overgår dem, som vi har i Hobro, siger Peter Sørensen ifølge TV2 Sporten.

Den tidligere Silkeborg-træner, som overtog trænersædet i Hobro efter Allan Kuhn i foråret, mener, at det var fuldt fortjent, at nordjyderne slog Vejle, selvom det var meget tæt.

Hobro skal vente halvanden uge før den første af de afgørende, da der fortsat resterer en enkelt runde i en meget tæt NordicBet Liga, hvor det kun er sikkert, at Thisted FC er rykket ud, og at det enten bliver Silkeborg eller Viborg, der snupper direkte oprykning.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Silkeborg IF - OB

Hjemmeholdet søger stadig efter sæsonens første sejr, mens udeholdet kæmper for at holde fast i top seks. Der er vigtige point på spil i Silkeborg mandag aften.

Optakt: Lyngby BK - FC Midtjylland

Oprykkerne får besøg af Superligaens tophold, og Lyngby skal forsøge at fortsætte den gode hjemmebane-form, der har kastet ni af 12 mulige point af sig.