• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Gustav Tornby

Højdepunkter: Lyngby slog sikkert SønderjyskE

Foto: Getty Images

Lyngby lægger nyt pres på FC Midtjylland i bronzekampen. Søndag blev SønderjyskE sendt hjem med et nederlag af et effektivt Lyngby-mandskab. Se højdepunkterne fra kampen herover.

Af Gustav Tornby

SønderjyskE er stadig på udkig efter holdets første sejr i mesterskabsslutspillet, mens Lyngby spiller sig yderligere ind i kampen om bronze. Søndag slog nordsjællænderne sønderjyderne 2-0 i Lyngby.

Efter en begivenhedsrig fattig første halvleg bragte Lyngby sig foran tidligt i anden halvleg ved Jeppe Brandrup.

SønderjyskE var efterfølgende ikke uden muligheder, men i stedet var det Kim Ojo, der kunne øge Lyngbys føring til slutresultatet 2-0.

De tre point bringer Lyngby op på tredjepladsen, et point foran FC Midtjylland, der skal i kamp senere søndag hjemme mod Brøndby.

SønderjyskE ligger på sjette- og sidstepladsen i mesterskabsslutspillet med tre point op til FC Nordsjælland på femtepladsen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.