• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Horsens før AGF: Det er dem og Vejle, vores fans helst vil slå

Det bliver et topmotiveret AC Horsens-mandskab mod AGF i aften, forudser manager Bo Henriksen, der vil se sine spillere give den max gas.

Af Anders Dehn

Begge hold har al mulig grund til at gøre sig umage, når AGF gæster AC Horsens i aften, for en sejr kan bringe det vindende hold et afgørende skridt væk fra de nedryknings-playoffkampe, som ingen vil have noget med at gøre. Men Den Gule Fare har også en anden grund til at være motiveret.

Ifølge manager Bo Henriksen er der ingen hold, klubbens fans hellere vil besejre. Kun opgørene mod ærkefjenden Vejle Boldklub rangerer på samme niveau.

Læs også: Optakt: AC Horsens - AGF

- Kampene i gruppespillet er generelt fede, men det giver selvfølgelig noget ekstra, når det er mod lokalrivaler som AGF eller Vejle, for det er de to hold, vores fans allerhelst vil vinde over, og vi skal være klar til at byde AGF op til dans. Vi skal igen finde vores base og det rigtige udtryk, og så skal vi ellers bare ud og give den max gas, siger Henriksen til Horsens Folkeblad.

Horsens-fansene har allerede to gange i denne sæson haft lejlighed til at glæde sig over sejre mod AGF, så uanset hvordan det går i aften, vil Bo Henriksen og co. stadig have overhånden. Det er to år, siden AGF senest slog Horsens.

Som stillingen i gruppe 1 i nedrykningsspillet viser, kan den eventuelle sejrherre tage et vigtigt skridt i kampen for overlevelse. Jo større afstand holdene kan lægge til tredjepladsen, desto større er chancen for at undgå playoffkampene.

Der er kickoff fra Casa Arena klokken 19.

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus