• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Det gjorde ondt på Horsens-spillerne, at de tabte 0-3 på hjemmebane til AGF, og Sivert Heltne Nilsen forlanger den bedre indsat mod rivalerne fra Vejle på fredag.

Af Anders Dehn

Det eneste gode, der er at sige om AC Horsens' 0-3-nederlag til AGF på hjemmebane, er, at det kun kan gå én vej herfra.

Viceanfører Sivert Heltne Nilsen vil have sit hold til at glemme kampen og i stedet fokusere på, hvad det kan gøre fremover for at undgå nedryknings-playoffkampene. Det begynder på fredag mod Vejle Boldklub.

Læs også: SønderjyskE presset før AGF: Smid nerverne og vis killer-instinkt

De to østjyske rivaler mødes for tredje gang i sæsonen, og Horsens har stadig alle muligheder for at klare sig fri af nedrykning.

- Nu må alle have forstået alvoren, og lige nu handler det om at fokusere på, hvad hver enkelt kan give til vores hold, siger Sivert Heltne Nilsen til Horsens Folkeblad.

- I denne situation er det nemmeste at begynde at pege fingre, men det handler om at stå sammen og være i stand til at tåle den modgang, vi har. Alle skal levere til fællesskabet og være loyale mod den kampplan, vi har lagt, ellers kommer vi ikke ud af stedet.

Før weekendens runde ligger Horsens på andenpladsen i nedrykningsspillets gruppe 1. Den Gule Fare skal bare holde SønderjyskE og Vejle bag sig for at undgå førnævnte playoffkampe. Der er henholdsvis tre og otte point ned, og der resterer fire kampe.

Det kræver dog formentlig, at Heltne Nilsen og co. begynder at vinde nogle kampe. Holdet er nu oppe på seks runder i streg uden sejr.

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus