• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Hurtigt exit: SønderjyskE-spiller tæt på skifte

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Efter få måneder i klubben er nordmanden nu på vej videre i karrieren, skriver norsk medie.

Af Victor Risager

Han har kun været seks måneder i SønderjyskE, men nu er den norske offensivspiller Bård Finne tilsyneladende på vej væk fra Superliga-klubben.

Det er mediet Bergens Tidende, der skriver, at Bård Finne er på vej til Brann i hjemlandet.

Bård Finne spillede i foråret 21 kampe for SønderjyskE med en scoring og fire oplæg til følge, og i den indeværende sæson fik han også et kort indhop i premieren mod oprykkerne Silkeborg IF.

Til gengæld var han slet ikke med i cheftræner Michael Boris’ trup senest, hvor den nye offensivspiller Kristofer Kristinsson i stedet var med, og når SønderjyskE møder FC Nordsjælland i den kommende spillerunde, er han nok igen ikke med.

Ifølge Bergens Tidende er Bård Finne og Brann så langt i forhandlingerne, at en handel skal være tæt på at falde endegyldigt på plads.

Tidligere har den 26-årige nordmand også været i Brann med stor succes. Det var her, at han som 18-årig fik sit gennembrud med 15 kasser på 31 kampe i 2013.

Brann har denne sommer hentet ny sportschef i form af danske Jimmi Nagel Jacobsen, der kom fra Esbjerg fB, og han har hidtil hentet flere spillere fra dansk fodbold. Også Mikkel Andersen og Japhet Sery Larsen fra FC Midtjylland er således kommet til Brann denne sommer. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020