• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

I chok over FCK'er: Har aldrig set noget lignende

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Stig Tøfting er mildt sagt ikke imponeret over FC Københavns Luther Singh. Eksperten tvivler på, at sydafrikaneren nogensinde kommer i form til at spille Superliga.

Af Ole Hoffskov

Luther Singh var bestemt ikke prangende i den halve time, han fik på banen, da FC København søndag mødte SønderjyskE på udebane, og fodboldekspert Stig Tøfting er nærmest i chok over, hvad han så sydafrikaneren levere på den regnvåde græsplæne i Haderslev.

Det fastslår han over for Ekstra Bladet.

FC København betalte i sommerens transfervindue 8,5 millioner kroner for Luther Singh i SC Braga, men offensivspilleren har haft en noget turbulent start i Danmark, og flere har rynket på næsen over, at han virker utrænet og i dårlig form.

Det kor tilslutter Stig Tøfting sig efter at have set Luther Singh mod SønderjyskE.

- Det var et pinligt indhop. Singh satte ikke én fod rigtigt i den halve time, han fik på banen. Ja, jeg har faktisk aldrig set noget lignende. Han virkede en anelse kvabset og uden den hurtighed, jeg havde forventet at se fra ham. Jeg må indrømme, jeg har min stærkeste tvivl om, han nogensinde bliver klar til Superligaen, siger Stig Tøfting til Ekstra Bladet.

Heller ikke Jonas Schwartz, der kommenterede opgøret mellem FC København og SønderjyskE for 3+, var imponeret over Luther Singhs indhop, og undervejs konstaterede han, at sydafrikaneren lignede en spiller, der havde spist tre burgere før kampen.

Du kan se klippet i videoen i toppen af artiklen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020