• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Ikke så slemt som frygtet: AaB må undvære fire spillere mod SønderjyskE

Af Morten Jørgensen

I ugens løb har der været stor frustration og bekymring i AaB-lejren. Skaderne er væltet ned over det nordjyske Superliga-mandskab, og Jacob Friis har blot kunne se til, mens en række spillere har kæmpet med at blive klar til søndagens opgør mod SønderjyskE.

Der har blandt andre været tvivl om, hvorvidt klubbens førstemålmand Jacob Rinne ville blive klar til kampen, men svenskeren ser ud til at være blevet sine problemer kvit, for han er blandt de 18 udtagne spillere.

Derimod er hverken Jakob Ahlmann, Oliver Abildgaard, Magnus Christensen eller Lucas Klitten blevet klar til at spille mod SønderjyskE, og det giver nogle udfordringer på den centrale midtbane og venstre back.

I den første kamp i sæsonen spillede Jakob Ahlmann på venstre back, mens Magnus Christensen startede på den centrale midtbane, mens nu må AaB-træneren tænke i alternativer.

Her er AaB-truppen mod SønderjyskE, hvor Kasper Pedersen er med efter at have sat sin underskrift på en toårig kontrakt:

1 Jacob Rinne
2 Patrick Kristensen
4 Jakob Blåbjerg
5 Jores Okore
6 Kristoffer Pallesen
9 Tom van Weert
10 Lucas Andersen
17 Kasper Kusk
18 Rasmus Thellufsen
20 Oliver Klitten
21 Patrick Olsen
22 Andreas Hansen
24 Mathias Ross
25 Frederik Børsting
26 Robert Kakeeto
29 Mikkel Kaufmann
30 Wessam Abou Ali
32 Kasper Pedersen

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.