• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Inge André Olsen: AaB-angriber vil til udlandet

Foto: Getty Images

Der er dog stadig en mulighed for at holde på spilleren.

Af Oliver Okstrøm

I AaB venter der muligvis et transfervindue, hvor der igen bliver fundet interessante spillere til nordjydernes trup. Dog er der også nogle, som muligvis skal videre, og en af dem er hollandske Tom van Weert.

Angriberen har kontraktudløb, og det er stadig ikke helt på plads, hvad der kommer til at ske med ham. Det fortæller AaB-sportschef Inge André Olsen i et interview med TV3 Sport i optakten til kampen mellem OB og AaB.

- Der er en forståelse mellem AaB og Tom (van Weert red.). Han ser efter andre muligheder udenfor klubben og udenfor Danmark. Hvis han ikke lykkes med det, så sætter vi os ned og snakker om projektet i AaB, og hvor Tom van Weert kan være, lyder det fra nordmanden.

Endvidere peger han på, at der også er nogle spillere i truppen, som er på lejeaftaler, som man også er lidt usikre på. Og så holder man da også øje med, hvad der kan komme ind i klubben, hvor man gerne ser visse positioner forstærket.

- Vi har ikke truffet en endelig konklusion, men vi kigger på angribere, fordi Tom er på vej ud. Det må vi være forberedte på. Og så har vi også ladet Kasper P og Jores Okore smutte, så her ser vi på, hvad der er muligt, fortæller AaB-sportschefen, som dog er meget tilfreds med bemandingen på midtbanen.

Selv siger Tom van Weert i programmet, at han ser det hele som åbent endnu.

Det har været lidt af en kovending for AaB-spilleren. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020