• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Jubel i Superliga-klub: Succestræner forlænger

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben Silkeborg IF har fået en forlængelse på plads med Kent Nielsen.

Af Kenneth Jensen

Han havde kontraktudløb til sommer, men Silkeborg IF's cheftræner hedder også i fremtiden Kent Nielsen.

Succestræneren, der aktuelt er på femtepladsen med Silkeborg IF, har forlænget frem til sommeren 2024, skriver SIF i en pressemeddelelse.

- Jeg er rigtig glad for at have forlænget aftalen med Silkeborg IF. Jeg har sagt flere gange, at vi er et godt match, og det underbygger resultaterne da også – men jeg vil også gerne fastslå, at vi er meget ærgerrige efter at konstant gøre det endnu bedre og sætte overliggeren endnu højere. Det føler jeg stadig, at der er potentiale til at gøre i Silkeborg IF, og det er jeg sulten efter at bevise, lyder det fra den 59-årige cheftræner, som er den mest erfarne af sin slags i 3F Superligaen.

Kent Nielsen overtog i sommeren 2019, efter Michael Hansen havde ført holdet i Superligaen. Det endte med en nedrykning. I sidste sæson fandt man så melodien i 1. division og rykkede sikkert op med Viborg FF, og i denne har man bare fortsat de gode takter.

SIF har bare tabt to af 12 kampe, man har et godt og klart koncept på førsteholdet, og der er stadig spilletid til nogle af de unge og spændende spillere i truppen. 

Med andre ord er der positive vinde over klubben fra Søhøjlandet, og de vinde fortsætter med al sandsynlighed med Kent Nielsen ved roret.

- Kent Nielsen har været og er en helt afgørende faktor for de gode resultater, som vi har skabt i en efterhånden lang periode, og vi har stor tiltro til, at vi med Kent i spidsen kan fortsætte de positive takter. Ikke nok med, at vi har realiseret et fornemt antal point på kontoen – vores spillestil er også meget attraktiv for både spillere og publikum, så det har været en vigtig prioritet for os at forlænge aftalen, og vi er selvsagt meget glade for at fortsætte samarbejdet, siger adm. direktør Kent Madsen, inden sportschef Jesper Stüker supplerer.

- Med Kent Nielsen som cheftræner har vi løftet vores sportslige barre, og han har i sine snart to en halv sæson her vist, at han både kan udvikle vores spillere individuelt og holdet som samlet enhed. Det er derfor meget glædeligt, at vi med denne kontraktforlængelse kan se frem til at bygge yderligere lag på vores udvikling, forklarer Jesper Stüker.

Kent Nielsen og SIF møder næste gang Nielsens tidligere klub OB.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020