• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Kæmpe klubber er til stede til FCK-kamp

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det er ikke hvem som helst, som er til stede på Estadio Algarve, når FC København og Elfsborg mødes i en testkamp.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Tipsbladet i Portugal.

FC Københavns forberedelser til forårssæsonen foregår på Algarve kysten, hvor de lørdag eftermiddag møder Elfsborg i en testkamp i den såkaldte Atlantic Cup.

Her skal Jacob Neestrup fintune taktikkerne, så holdet står stærkest muligt inden Superliga-åbneren. Selvom der ikke er meget på spil i testkampe, så kan det alligvel være, at et blik på listen af scouts på Estadio Algarve giver ekstra motivation.

Det er nemlig ikke hvem som helst, der har indtaget pressepladserne lørdag aften. En talsmand for Atlantic Cup oplyser til Tipsbladet, at listen indeholder klubber som Marseille og Manchester United.

I det hele taget er listen lang, og den er også repræsenteret af flere scouts fra Skandinavien. Hákon Haraldsson, William Clem og Kamil Grabara starter alle for FC København, og det er spillere med et stort salgspotentiale, som sagtens kunne være interessante for større klubber.

RB Salzburg bød angiveligt tæt på 100 millioner kroner inklusiv bonusser for Hákon Haraldsson, mens det forlød, at Bayern München havde Kamil Grabara på blokken, da de skulle finde Manuels Neuers afløser i januar.

Isak Bergmann Johannesson og Roony Bardghji, som også må betragtes som fremtidige storsalg, kan komme ind fra bænken.