• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Khocholava: Hader at lukke mål ind

Foto: Getty Images

Den nye FCK-forsvarer er klar til sin tredje kamp for klubben allerede.

Af Oliver Okstrøm

FC Københavns nye georgiske forsvarsspiller David Khocholava har fået sig en travlt begyndelse på tiden i sin nye klub. Søndag venter allerede hans tredje kamp for FCK, når Silkeborg kommer forbi.

Tidligere har Khocholava spillet sammen med Nicolai Boilesen i midterforsvaret, men han har fået karantæne efter sit røde kort mod AaB, så der venter nu en ny makker. Det bekymrer ham dog ikke, fortæller georgieren i et interview på FCK's hjemmeside.

- Nej, det må ikke få betydning. Vi har en stærk trup, og holdet skal spille som vi altid gør, og vores mål er det samme som altid. Vi skal ud og vinde hver gang, og karantæner må ikke være nogen undskyldning, forklarer den nye FCK'er.

Foruden en sejr over Silkeborg er det også på to-do-listen for Khocholava at holde modstanderne fra at score. Det er ikke sket i de første to kampe

- Vi skal også gerne holde nullet, som er det vigtigste for en forsvarsspiller. Det var også derfor, jeg trak et gult kort mod AaB, da jeg så, at der var plads bag mig, som ingen kunne dække, for jeg hader at lukke mål ind, lyder det fra David Khocholava.

Khocholava blev hentet for små tre uger siden i Shakhtar Donetsk.

Til kampen er Victor Nelsson også ude med karantæne, og derfor er det sandsynligt, at det bliver Marios Oikonomou, som han skal spille sammen med. Læs meget mere om opgøret mod Silkeborg her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020