• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga .
Sponsoreret artikel

Hvem løber med guldet i historisk tæt Superliga?

Hvem løber med guldet i historisk tæt Superliga?
.

Der er højspænding i Superligaen, hvor toppen ligner et uhyre tæt kapløb

Af .

Der er lag top til et højdramatisk og intenst Superliga-forår, når de 12 hold runde for runde skal dyste om afgørende point i forhold til at kvalificere sig til Mesterskabsspillet eller sikre overlevelse i forhold til nedrykning.

Få din bonus hos Bet365 her

Tætheden i ligaen er markant, og der er ikke langt fra topholdene ned til midterholdene, der kommer til at sætte en vild jagt ind i de sidste syv pillerunder, der afgør Superliga-grundspillet.

Brøndby fører an i toppen af ligaen, men det er kun mulehår foran forfølgerne fra FCM og AGF - og så har FC København også meldt sig tilbage i topkampen med to friske sejre.

Inden sæsonen var der ellers af mange set frem mod en mesterskabsduel mellem FCM og FCK, men Københavnerklubben løb ind i et voldsomt stormvejr i efteråret, hvor trænerfyring og masser af efterdønningerne også spillede ind på præstationerne på banen.

FC København er dog med to forårs-sejre helt tilbage i guldkampen, da efterslæbet til førstepladsen nu er helt nede på bare fem point.

Derfor er der lagt op til et mere end spændende forår, hvor et kompakt kampprogram venter i jagten på at hæve mesterskabstrofæet til maj.

Favoritværdigheden til guldet ligger fortsat hos FC Midtjylland, hvilket også er tilfældet hos Bet365, men Brøndby, FC København og AGF følger lige efter.

Der er masser af muligheder for sæsonspil på Superligaen hos verdens største spiludbyder, de naturligvis også er klar med odds på de konkrete kampe, der skyder sæsonen i gang og følger efter runde for runde.

Få din bonus hos Bet365 her

For nye kunder er der en 100 procent velkomstbonus på den første indbetaling op til 1.000 kroner, og der er rig mulighed for at kunne følge forskellige ligaer og sportsgrene via Bet365’s fremragende LIVE-stream.

Vær klar til forårets perlerække af store fodboldkampe – både i Danmark og i de store europæiske ligaer og turneringer.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus