• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Kontraktfest i Superliga-klub: Fire mand forlænger

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben Silkeborg IF har været ude med tidlige julegaver til fansene. Fire mand har forlænget.

Af Kenneth Jensen

De har været fremragende i Superligaen, og når der er succes på banen, er det nogle gange nemmere også at få det uden for kridtstregerne.

Silkeborg IF kan nu glæde sig over, at man har forlænget aftalerne med nogle af nøglespillerne i klubben.

MIdtjyderne har meldt ud, at hele fire mand har sat deres signatur på lange aftaler med klubben.

Forsvarskaptajn Tobias Salquist, der har spillet et strålende 2021, har skrevet under på en kontrakt gældende frem 31. december 2025, mens midtbanestrategen Mark Brink har forlænget til sommeren 2025.

Så er der pålidelige Anders Klynge, der også har skrevet til sommeren 2025, mens den unge og spændende back Oliver Sonne har underskrevet en ny aftale til sommeren 2026.

Jesper Stüker, der som sportschef har haft tralvt, siger om Salquist-forlængelsen.

- Tobias Salquist og Silkeborg IF har været det helt perfekte match, og i hele 2021 har han opretholdt et meget højt niveau og været kraftigt medvirkende til SIFs nogle gange lidt oversete, bomstærke defensiv. Tobias Salquist har udviklet sig til at være en leder både på og uden for banen, og vi er meget glade for at have sikret os en kontraktforlængelse med ham, så vi sammen kan lægge endnu flere lag på hans præstationer og betydning for holdet.

Og om midtbanespiller Mark Brink lyder det:

- Mark Brink er siden sit skifte fra Esbjerg til Silkeborg blevet en meget vigtig spiller i SIF, hvor han passer perfekt ind i Kent Nielsens system med sine mange kilometer, boldsikkerhed og distributionsevner. Det er ikke tilfældigt, at han er den spiller i 3F Superligaen, der har flest afleveringer i sæsonen indtil videre, og vi er meget glade for, at vi nu har sikret os en ny aftale med Mark Brink, siger sportschef Jesper Stüker.

Tobias Salquist blev hentet på en fri transfer, efter han senest var i Hobro IK, i starten af 2021, mens Mark Brink sidste år blev købt i Esbjerg fB. Anders Klynge rykkede i sommeren 2020 til SIF fra OB, og så kom Oliver Sonne i sommer til klubben fra HB Køge.

Silkeborg IF overvintrer på Superligaens sjetteplads.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020