• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Kritiserer FCM: Utroligt svært at komme væk

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Udlandsdanskeren havde svært ved at komme væk fra FC Midtjylland, selvom han ville, husker han.

Af Victor Risager

André Rømer har ikke mange gode minder fra sin sidste tid i FC Midtjylland. Det fortæller midtbanekrigeren i et interview med Herning Folkeblad.

Den nu 27-årige midtbanespiller startede sin seniorkarriere hos midtjyderne, som han kom til i 2008. Han nåede også at spille mere end 150 kampe for klubben fra Heden, som han  vandt Superligaen to gange med.

Til sidst blev minutterne dog færre og færre, og det fik Rømer til at søge væk. I januar 2018 blev transferønsket også endelig opfyldt, da han rykkede til Fyn og skulle spille for OB, men det var ikke let at nå dertil.   

- Især det sidste års tid i Midtjylland var frustrerende, og det var utroligt svært at komme væk fra klubben - selvom jeg virkelig prøvede, siger André Rømer til Herning Folkeblad og kalder forløbet “skuffende”.

Opholdet i OB blev imidlertid kortvarigt. Seks måneder senere skiftede André Rømer til Randers FC, hvor han nåede at spille godt to og et halvt år, inden han i februar skiftede til IF Elfsborg i den svenske liga.

Indtil videre har den danske midtbanespiller været fast mand i Allsvenskan med fuld tid i fem af seks kampe. 

Mens André Rømers ophold i FC Midtjylland ikke blev en stor succes, har klubboss Claus Steinlein peget på en anden spiller i udlandet som FC Midtjyllands "måske største succes." Det kan du læse mere om her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020