• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Kritiserer SønderjyskE: Henter for unge spillere

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Samarbejdsklub er ikke tilfreds med, at SønderjyskE henter deres helt unge spillere.

Af Victor Risager

FC Sønderborg er en af SønderjyskE’s samarbejdsklubber, men de er ikke helt glade for samarbejdet i øjeblikket. Det fortæller FC Sønderborgs sportschef, Kim Poulsen, til Jydske Vestkysten.

Over de seneste måneder har Superliga-klubben ifølge avisen hentet spillere fra FC Sønderborgs yngste hold, U13- og 14-holdene, og det er det, der er roden til problemerne. Det er nemlig hverken i FC Sønderborgs eller spillernes træning, lyder det.  

Læs også:Superligaens bedste: Suveræne Jesper Lindstrøm

- Jeg synes, SønderjyskE tænker kortsigtet. Jo tidligere spillerne lytter videre og bliver presset, jo større risiko er der for at fejle. Hvorfor skal spillere i så ung en alder bruge så meget tid på landevejen og opgive deres tilknytning til nærmiljøet, som er så vigtigt i den alder.

- Vi har hold i næsthøjeste række og realistisk set snart bedste række. Vi kan tilbyde individuel træning, morgentræning og har højtuddannede trænere, siger sportschef Kim Poulsen til Jydske Vestkysten.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 9. spillerunde

FC Sønderborg og SønderjyskE forhandler af den grund om en ny aftale, som skal løse problemerne. Den mindre klub håber på, at man kan aftale, at talenterne først vil skifte til SønderjyskE som U15-spillere.

Jydske Vestkysten har søgt en kommentar fra SønderjyskE, men sportschef Hans Jørgen Haysen har ikke ønsket at kommentere.

Sønderjyderne har hidtil haft en fremragende sæson i Superligaen, hvor de aktuelt er nummer to efter ni spillerunder. I den kommende weekend tager de imod FC København, der omvendt har haft en skuffende sæson indtil nu og er nummer 10 i rækken.

Læs også:Dårligt nyt for OB: Angrebstalent er færdig for i år

Læs også:Fremhæver FCM-stjerne: Han kunne forstærke os i Ajax

Læs også:Færdig i Norge: Familien trak Rasmus Minor hjem

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus