• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Kun 33 år: Tidligere FCK-flop stopper karrieren

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Han blev aldrig nogen stor succes i FC København. Nu stopper han karrieren på grund af et dårligt knæ.

Af Victor Risager

Han har ikke været i aktion for sin klub, Sarpsborg 08, i over et år som følge af en knæskade, og nu må den tidligere FC København-angriber Mustafa "Mos" Abdellaoue lægge støvlerne på hylden.

I en alder af kun 33 år ser den norske angriber sig således nødsaget til at stoppe karrieren som professionel fodboldspiller, når den indeværende sæson slutter ved årsskiftet. Det oplyser “Mos” selv over for eurosport.no.

Det skyldes ganske enkelt, at knæet ikke kan holde til at spille på højeste niveau længere.

- Kort sagt, så bliver det her min sidste sæson. Knæet har været igennem to operationer i år, og jeg træner nu, men ud fra det, lægen og fysioterapeuten siger og det, jeg selv kan mærke, kan mit knæ ikke længere tåle sport på højeste niveau, siger "Mos" til eurosport.no og tilføjer, at han nu vil forsøge at få en hverdag uden smerter i knæet.

Mustafa Abdellaoue kom til FC København i januar 2012, efter at han var blevet topscorer i den norske liga sæsonen forinden. Han blev imidleritd ingen succes i det københavnske, hvor han blot nåede at spille 19 kampe med fem mål til følge.

Siden var han også forbi OB med mere succes, og her blev det til 13 mål på 29 kampe.

Og selvom det var med blandet succes, var tiden i Danmark et af karrierens højdepunkter for “Mos”. Det siger han i interviewet med eurosport.no.

Foruden de danske klubber har han været forbi et hav af norske klubber, og han har scoret 79 mål i den bedste norske række. Han nåede desuden at spille tre kampe for det norske landshold.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020