• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Landstræner erkender: SL-profil er i tankerne

Foto: Getty Images

Emil Holm er en spændende spiller, mener Sveriges landstræner Janne Andersson.

Af Oliver Okstrøm

Det svenske ligalandshold, som ikke bare tæller spillere fra den bedste svenske række, skal januar samles og på tur. Her er det tidligere kommet frem, at en række svenskere fra Superligaen blev nægtet deltagelse.

Det gælder profiler som blandt andet tæller Eric Kahl fra AGF samt FCM-spillerne Jens Lys Cajuste og Joel Andersson. Derfor har den svenske landstræner Janne Andersson været nødt til at kigge lidt bredere, og han fortæller i et interview med Fotboldskanalen, at SønderjyskEs Emil Holm har været i tankerne for ham.

Dog blev det altså ikke til en plads på holdet for Holm, som har spillet seks kampe for U21-landsholdet. I stedet blev Linus Wahlqvist og Alexander Jallow foretrukket. 

- Emil har været med i tankerne længe. Der synes vi, at Linus Wahlqvist er så langt henne, og at det er længe siden, at han har været sammen med os - og så er Alexander Jallow en spændende backtype, som vi vælger først, siger han og fortsætter:

- Men Emil Holm var med hele vejen i overvejelserne. Han har gjort det rigtig godt og er en meget spændende spiller. Vi vil fortsætte med at følge ham, lyder det fra Janne Andersson.

Foruden Kahl, Cajuste og Joel Andersson havde Sverige fået nej fra FCK i forhold til Karl-Johan Johnsson, Pierre Bengtsson og Roony Bardghji samt FC Nordsjællands Daniel Svensson. 

Fra Superligaen er AaB's Jacob Rinne dog med. Læs mere om udtagelsen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020