• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle /ritzau/

Bliver Laudrup cheftræner igen? Nu svarer han selv

Foto: Getty Images

Fodboldlegenden Michael Laudrup vil ikke lukke døren endegyldigt til trænerkarrieren endnu.

Af /ritzau/

Han har stået uden trænerjob i mere end tre år, men Michael Laudrup er endnu ikke klar til at kalde sig trænerpensionist.

Det siger fodboldstjernen i et interview med Jyllands-Posten.

57-årige Laudrup stod senest i spidsen for klubben Al-Rayyan SC fra 2016 til 2018. Jobbet var hans andet i Qatar, efter at han forinden var træner for Lekhwiya.

Man skal helt tilbage til 2014 for at finde hans seneste aftryk i en af de store europæiske ligaer. Dengang var han manager for Swansea.

- Jeg er helt bevidst om, at jo længere tid der går, jo sværere bliver det at komme tilbage. Ude af øje, ude af sind, som man siger, siger han til Jyllands-Posten.

- Men den situation har jeg det fint med. Jeg vil ikke definere mig som værende enten nuværende eller tidligere træner, men spørgsmålet er, om jeg gider leve livet som fodboldtræner igen. Jeg har det godt, som jeg har det. Når der har været nogle muligheder, har jeg vejet fordele og ulemper op mod hinanden, og indtil nu har der ikke været noget, der har trukket i mig.

Laudrup blev tidligere i oktober hyldet som det største danske sportsnavn i dansk idrætshistorie i anledning af Danmarks Idrætsforbunds (DIF) 125 års jubilæum.

Spillerkarrieren tilbragte han i storklubber som Juventus, Barcelona og Real Madrid, mens han som træner har fået job på en lidt lavere hylde.

Foruden de to klubber i Qatar og Swansea har han haft ansvaret i Brøndby, Getafe, Spartak Moskva og Mallorca. Trænerkarrieren begyndte som assistent for Morten Olsen på det danske landshold.

/ritzau/

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020