• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Måltørke i 95 dage: SL-profil lettet over scoring

Foto: Getty Images

Det nåede ikke at blive til et trecifret antal dage siden seneste Kadrii-mål.

Af Oliver Okstrøm

Bashkim Kadrii har i denne sæson haft svært ved at finde netmaskerne. I Superligaen er det kun blevet til én kasse, som faldt i turneringens første runde. I pokalturneringen har det set anderledes ud for OB-angriberen.

Søndag fik han scoret mod Randers, som viste sig at blive 95 dage siden han scorede sidst. Dengang var det også i pokalen, hvor det gik ud over Roskilde. I et interview med B.T. fortæller han om, hvordan det endelig var at få scoret.

- Selvfølgelig var det en lettelse. Det var længe siden. Det er noget, der har gået mig på, så det var dejligt. Jeg tænkte ikke så meget i situationen, men det er dejligt at stå her efter at have scoret og vundet, fortæller Kadrii.

Endvidere fortæller han, at han altid har haft tro på egne evner, men at der har været en del frustrationer. Det er dog nogle, som han har forsøgt at få lagt til side og ellers klø på, fastslår søndagens målscorer.

Kampen mod Randers endte med en 2-0-sejr til OB, som dermed har fået et glimrende udgangspunkt, når de skal på banen om en uges tid for at finde klubben, der går videre til semifinalen i turneringen.

På det seneste har Christian Eriksen været at finde på fynboernes anlæg, hvor han træner. Læs mere om Bashkim Kadriis syn på det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020