• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Månedens Hold i Superligaen - november

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tipsbladet.dk er klar med Månedens Hold i Superligaen.

Af Tipsbladet.dk

Superligaen er gået på vinterpause, men inden vi er klar til helt at slippe ligaen, skal vi have sat Månedens Hold for november.

Der blev spillet tre runder i november, og her er Månedens Hold i Superligaen - sat op i en 4-4-2:

Målmand: Jesper Hansen, AGF
Jesper Hansen får pladsen i kassen i skarp konkurrence med Brøndbys dygtige unge keeper Mads Hermansen. Hansen har blot lukket to mål ind i november, og i opgøret mod Silkeborg havde han hele otte redninger, hvilket var en tangering af de fleste redninger i en runde i dette efterår. Stor andel i AGF's solide pointhøst på det seneste.

Højre back: Peter Ankersen, FC København
FC København-backen er ved at finde sine fødder i FCK igen, efter han havde mistet pladsen til Kevin Diks, der nu er blevet skadet. Men han har spillet en fornuftigt måned og krydrede præstationen med to assists i sejren over AaB senest.

Central forsvarer: Henrik Heggheim, Brøndby IF
Stopperen har virkelig grebet chancen i Brøndby IF og begynder at være et af Niels Frederiksens første navne på holdkortet. Er bare 20 år, men spiller med god ro og overblik. Udtaget til Rundens Hold to gange i november.

Central forsvarer: Tobias Salquist, Silkeborg IF
Det kan godt være, at det er offensivspillerne, der løber med overskrifterne i Silkeborg IF, men meget kredit skal også gå til spillerne i defensiven, der har lukket 16 mål ind i efteråret. Tobias Salquist har været fremragende. I november har SIF blot lukket to mål ind, og stopperen har været på Rundens Hold to gange i november.

Venstre back: Christian Sørensen, Viborg FF
Er et våben for Viborg FF. Har til tider nogle kvaler defensivt, men det bliver opvejet af de store kvaliteter, han har offensivt. Gode indlæg, skaber chancer, og så er han giftig på dødbolde - både i form af en god venstre fod samt et skarpt indkast. Var også på Efterårets Hold.

Højre midtbane: Louka Prip, AaB
Tre mål i november for den offensive schweizerkniv, der spiller lidt over det hele i offensiven for klubben fra Nordjylland. Har scoret syv gange i hele efteråret og har i det hele taget god fortjeneste i AaB's succes.

Central midtbane: Morten Frendrup, Brøndby IF
Slideren er kommet godt tilbage efter sit røde kort i sidste sæson mod AGF. Han scorede mod OB og har været glimrende i hele november, hvor han med Brøndby har nappet tre af tre mulige sejre. Vokser for Brøndby IF.

Central midtbane: Aron Thrandarson, OB
Er en af Superligaens usynlige helte og et af de første navne på holdkortet i Odense-klubben OB. Gør det godt ved siden af Jens Jakob Thomasen. Og tallene viser, at han er duelstærk og vigtig for OB's balance.

Venstre midtbane: Nicolai Vallys, Silkeborg IF
Har ikke spillet sin bedste måned, men har alligevel fundet vej til Rundens Hold to gange. En af efterårets helt store overraskelser med syv scoringer, tre assists og mange gode aktioner for midtjyderne. Selv på dage, hvor det ikke spiller 100 procent, skaber han chancer til sig selv og holdkammeraterne.

Angriber: Mikael Uhre, Brøndby IF
Superligaens topscorer er sikker på Månedens Hold. Har lavet 11 mål i alt i efterårets Superliga - flest af alle - og i november blev det til fire scoringer i tre kampe. Han var afgørende for, at Brøndby IF vandt alle tre kampe i november.

Angriber: Alhaji Kamara, Randers FC
Kamara ville i november ikke stå tilbage for sin angrebskollega Stephen Odey, der er løbet med mange af overskrifterne. Alhaji Kamara har scoret tre gange i tre kampe og har vist, at målnæsen er intakt. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020