• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: AC Milan sender stort millionbud til FCM

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AC Milan har i flere uger haft et godt øje til Raphael Onyedika, og nu har de tilsyneladende gjort alvor af flirten.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

AC Milan har gjort alvor af deres flirt med Raphael Onyedika.

I hvert fald ifølge den italienske transferguru Gianluca Di Marzio, der på sin hjemmeside skriver, at AC Milan har sendt et bud afsted til FC Midtjylland på midtbanespilleren.

Buddet lyder på knap 30 millioner kroner, og derudover indeholder det også flere bonusser. Ifølge mediet er der dog et stykke vej, før en aftale kan komme på plads.

Italienske medier har således tidligere skrevet, at FC Midtjylland skulle være villige til at sælge Raphael Onyedika for 52 millioner kroner.

Gianluca Di Marzio nævner dog en salgspris på knap 75 millioner kroner, hvilket Gazetta dello Sport også gjorde, da interessen fra AC Milan første gang blev nævnt i den italienske presse.

AC Milan har i lang tid haft et godt øje til Raphael Onyedika. Til at starte med var han et af fire navne, som sportsdirektør Paolo Maldini havde udset sig til milanesernes midtbane. Senere kom det frem, at nigerianeren er AC Milans førsteprioritet.

Selvom buddet fra de italienske mestre er markant lavere, end det FCM forlanger for deres profil, så skriver det italienske medie alligevel, at AC Milan har en klar ambition om at hente 21-årige Raphael Onyedika denne sommer.

Lykkes den mission så vil det være en helt vild karrierevej, som midtbanespilleren har taget. Det er kun lidt over et år siden, at han forlod FC Fredericia, som han var udlejet til fra FCM.

I sidste sæson udviklede han sig dog til en af FC Midtjyllands største profiler, hvor han noterede sig for 48 kampe og fire mål. I denne sæson har han optrådt otte gange. Kontrakten med FCM løber frem til sommeren 2026.

Raphael Onyedika er ikke den eneste spiller i Superligaen, som AC Milan er ude efter. Læs mere om deres danske angriberjagt HER.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.