• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Medie: Brøndby IF køber Rasmus Lauritsen

Foto: Getty Images

Brøndby IF henter ifølge kroatisk medie Rasmus Lauritsen hjem til Danmark.

Af Ole Hoffskov

Rasmus Lauritsen vender hjem til dansk fodbold og Brøndby IF. Det skriver det kroatiske medie Germanijak, der lørdag var de første til at fortælle om de blå-gules bud på den 26-årige forsvarsspiller.

Ifølge Germanijak betaler Brøndby IF 15 millioner kroner til den kroatiske mesterklub Dinamo Zagreb, hvor Rasmus Lauritsen søndag eftermiddag skal have sagt farvel til sine snart tidligere holdkammerater.

Det forlyder i det kroatiske medie, at transfersummen på 15 millioner kroner er det eneste, Brøndby skal have op af lommen i forbindelse med handlen. Aftalen indeholder ifølge Germanijak ikke fremtidige bonusordninger.

Lørdag meldte Ekstra Bladet om en pris på 18,5 millioner kroner inklusiv bonusser. 

Rasmus Lauritsen tjener angiveligt seks millioner kroner om året i Dinamo Zagreb, og det svarer til en månedsløn på en halv million. Det er svært at forestille sig, at 26-årige Lauritsen vil tage til takke med mindre i Danmark, hvor skattetrykket tilmed et højere end i Kroatien.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller har tørnet ud for Dinamo Zagreb siden oktober 2020, og han har blandt andet været med til at vinde to kroatiske mesterskaber. I denne sæson har han også optrådt i Champions League-gruppespillet.

I Brøndby IF er Rasmus Lauritsen udset som afløser for Andreas Maxsø. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE