• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: FC København sender nyt bud afsted

Foto: Getty Images

FC København vil strække sig langt for at få fat i forsvarsspilleren. Nu har de angiveligt sendt et nyt og forbedret tilbud afsted til Lazio.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Jess Thorup vil gerne beholde Denis Vavro og stopperen vil gerne blive i FC København.

To ud af tre involverede ser således ud til at være enige, mens den tredje part, Lazio, endnu ikke har fået den rette betaling for deres forsvarsspiller.

FCK's nye bud kan dog vise sig at blive det sidste og afgørende. Ifølge footballnews24 skriver Corrierre dello Sport, at Lazio lige nu tygger på det.

FC København har budt 4 millioner euro svarende til 30 millioner kroner for Denis Vavro. Dertil er der flere præstationsafhængige bonusser, som kan beløbe sig i 3,7 millioner kroner.

Italienerne får også inkorporeret en videresalgsklausul i aftalen med Denis Vavro. Den skulle være på ti procent skriver samme medie.

FCK's tidligere bud lød ifølge samme medie på 27 millioner kroner plus en videresalgsklausul. Lazio skulle forlange 37 millioner kroner, og med det seneste bud så nærmer de to parter sig hinanden.

Omvendt skal det gå hurtigt, hvis den 26-årige forsvarsspiller skal nå at kunne kalde sig selv FC København-spiller inden det bliver søndag, som han selv har forudsagt det

Denis Vavro var også FC København-spiller ind til det sidste, da han var en del af holdets seneste træningskamp mod Silkeborg IF få dage før kontrakten udløb med de danske mestre.

Forsvarsspilleren er ikke rejst med resten af FCK-truppen på holdets træningslejr, og den lejlighed har han så benyttet til at få sig selv rodet ind i problemer. Læs mere om det HER.

I løbet af foråret spillede Denis Vavro 14 Superliga-kampe for FCK, hvor han også overbeviste ledelsen om at gå benhårdt efter at hente ham på en permanent aftale. Flere flotte præstationer fra slovakken hjalp FCK til det danske mesterskab.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.