Superliga Oliver Okstrøm

Medie: Lindstrøm-succes giver Brøndby penge-regn

Foto: Getty Images

Brøndby har efter sigende sikret sig et ret pænt millionbeløb på bonusser på Jesper Lindstrøms triumftog.

Af Oliver Okstrøm

Jesper Lindstrøm blev tilbage i sommeren 2021 solgt fra de danske mestre fra Brøndby til Eintracht Frankfurt, hvor han har oplevet stor succes. Den største kom onsdag aften, da det tyske mandskab vandt Europa League med danskeren på banen.

Det er noget, der kan medføre, at der skal betales nogle bonusser, og det lader også til, at det er tilfældet for frankfurterne. Det melder det velinformerede Brøndby-fanmedie 3point.dk.

Her bliver der peget på, at den københavnske vestegnsklub ifølge kilder nu har sikret sig 10 millioner kroner i bonusser. Det er selvsagt nogle, som det kan blive til endnu mere af i fremtiden, hvis han bliver ved med at levere.

I denne sæson har han spillet 39 kampe på tværs af de forskellige turneringer med fem mål og ni assister til følge.

Derudover kan Jesper Lindstrøm se tilbage på en sæson, hvor  det også blevet til den store kåring som årets rookie i Bundesligaen.

Ifølge Transfermarkt har den danske offensivprofil desuden hævet sin værdi betragteligt siden skiftet fra dansk til tysk fodbold, og han skulle nu være 104 millioner kroner værd. Altså en fordobling af det, som Frankfurt betalte for mindre end et år siden.

Europa League-finalen blev vundet over skotske Rangers, hvor der skulle straffesparkskonkurrence til. Netop her havde Lindstrøm det ikke nemt, da de skulle sparkes. Læs mere om det her.