• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Mikkelsen: Strukturen er vores ven

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

Martin Mikkelsen ser Superligaens struktur som en klar fordel for Hobro IK.

Af Benjamin Lillelund

Mens der i gamle Superliga-dage var to direkte nedrykkere efter 33 kampe, er der nu flere muligheder for at undgå nedrykning.

For selvom Hobro IK ser ud til at ende sidst i den ene nedrykningspulje, kan de stadig overleve. Det gør de i så fald ved at vinde opgøret om direkte nedrykning mod den anden puljes sidsteplads og derefter overleve et playoffopgør mod nummer to i 1. division.

- Vi tror selvfølgelig stadig på overlevelse, for strukturen er vores ven. Men lige nu tænker jeg egentlig kun på kampen mod Vendsyssel. For det er en kamp, som vi skal vinde, siger Martin Mikkelsen til Nordjyske.

Hobro IK kan faktisk undgå sidstepladsen, hvis de vinder de to sidste gruppekampe, mens Vendsyssel FF skal tabe. Hvis det sker, skal Hobro IK vinde et playoffopgør mod nummer tre fra 1. division.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.