• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM /ritzau/

Moldova-træner savnede stolthed i blamagen

Foto: Getty Images

Roberto Bordin tager ansvaret for Moldovas 0-8-nederlag til Danmark, men er også skuffet over sine spillere.

Af /ritzau/

Moldovas fodboldlandstræner, italieneren Roberto Bordin, er skuffet og forundret over, at søndagens fodboldlandskamp mod Danmark kunne ende så skidt, som den gjorde set med moldoviske briller.

Da Danmark først fik prikket hul på målbylden, væltede scoringerne ind, og Danmark vandt 8-0 efter en pauseføring på 5-0. Det var Moldovas største nederlag nogensinde.

- Det er åbenlyst, at vi skulle have vist større stolthed for at kunne kæmpe med mod et så godt hold. Vi skulle have prøvet at spille vores eget spil noget mere.

- Det lykkedes vi bedre med i anden halvleg, men der var vi allerede bagud med 0-6, siger Roberto Bordin.

Flere gange var han rasende på sine spillere i løbet af første halvleg, mens han i anden halvleg havde en mere afslappet stil på sidelinjen. Italieneren tager selv sin del af ansvaret for den store lussing.

- Efter sådan en svær kamp er det svært at sige noget. Vi forventede ikke, at vi ville levere sådan en indsats. Det er mit ansvar, for jeg formåede ikke at give de rigtige instruktioner, så spillerne kunne spille på en ordentlig måde, siger landstræneren.

Nederlaget kunne formentlig sagtens være blevet større, hvis Danmark havde haft brug for at score flere mål. Eller hvis Danmark havde spillet med A-kæden.

Danmark havde nemlig skiftet alle markspillere ud i startopstillingen sammenlignet med Danmarks seneste landskamp, men Moldovas landstræner vil ikke høre tale om, at det danske hold skulle være dårligere af den grund.

- Danmark har mange andre dygtige spillere end Martin Braithwaite og Christian Eriksen. Deres spillere kommer stadig fra klubber i Spanien, Italien og England, så det gjorde ikke en forskel, at de havde skiftet ud, siger Roberto Bordin.

Moldova skal forsøge at revanchere det grelle nederlag på onsdag. Her får holdet besøg af Israel.

/ritzau/

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus