• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Mukhtar vil aflevere Brøndby højt i tabellen: Min tid her har betydet meget

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Hany Mukhtar forlader Brøndby IF til nytår, men tiden i Danmark har betydet meget for ham, og den bedste måde at sige tak er ved at aflevere holdet i toppen af Superligaen.

Af Anders Dehn

Hany Mukhtar er i Brøndby IF på lånt tid. Når efterårssæsonen slutter, forlader han Danmark og rejser i stedet til Nashville i USA, hvor den lokale fodboldklub skal spille sin første MLS-sæson.

Tyskeren skifter dog med en vis portion vemod. Han har været i Brøndby i lidt over tre år, og han har nydt sin tid i klubben. Det vil han gerne vise ved at aflevere førsteholdet i en god position forud for resten af sæsonen.

Læs også:Optakt: Lyngby BK - Brøndby IF

- Den bedste måde, jeg kan sige tak til klubben og til fansene for min tid i Brøndby IF, er, at vi ligger så højt i tabellen som muligt. Det er meget vigtigt for mig at slutte bedst muligt og vise alle i og omkring klubben, hvor meget min tid her har betydet for mig – og kommer til at betyde for mig i fremtiden, siger Hany Mukhtar til brondby.com.

Næste chance for point er søndagens besøg fra Lyngby Boldklub. Her skal Mukhtar og co. forsøge at bygge videre på sejren over FC København fra før landskampspausen.

Læs også:Stort overblik: Brøndby giver klart flest Superliga-minutter til udlændinge

- For at komme så højt som muligt skal vi have sat en stribe af sejre sammen. Det startede mod FC København, og det skal fortsætte mod Lyngby. Det er hele truppen opsat på, og vi har trænet rigtig godt i landsholdspausen for at bygge oven på den seneste kamp. Nu glæder vi os til at gå ud og spille for fansene igen, siger Mukhtar.

Tyskeren begyndte sæsonen med en skade, men har spillet Brøndbys seneste fem Superliga-kampe, heraf fire fra start. Han kan udvide den stime til seks og fem fra start søndag klokken 18, når der er kickoff fra Brøndby Stadion.

Læs også:Kamil Wilczek vil slå Ebbe Sand: Det er en enorm motivation for mig

Læs også:Da Silva: Hvis jeg scorer mod Brøndby, jubler jeg begrænset

Læs også:Mads Davidsen stopper i Brøndby

Superliga

Optakt: OB - Silkeborg IF

Der er ikke meget på spil, når OB og Silkeborg IF mødes i Superligaen onsdag. Hjemmeholdet skal spille om en europæis...

Mere Superliga

Fokus