• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Nemt for Zohore: Derfor foretrak han OB

Foto: Getty Images

Zohores første tid i OB spillede en stor rolle, da valget skulle træffes.

Af Oliver Okstrøm

Kenneth Zohore skiftede på sidstedagen af januars transfervindue fra West Bromwich til OB på en aftale for resten af sæsonen, og det var et let valg for den store angriber at tage den beslutning.

Det fortæller han om i et interview på den fynske klubs hjemmeside.

- Jeg synes, at det var meget nemt at vælge det, fordi jeg ville ikke tage til et andet land. Så ville jeg hellere komme hjem, siger han og fortsætter:

- Når mine venner og familie har spurgt, hvem jeg ville spille for, hvis jeg skulle komme tilbage, så har jeg sagt, at jeg havde det bedst, da jeg var i OB, lyder det fra Zohore.

Aftalen med OB kom desuden i hus meget hurtigt, forklarer den hjemvendte OB'er, som senest spillede for dem mellem 2015 og 2016, og det var først nogle dage, inden transfervinduet lukkede, at han talte med sine agenter om at komme hjem.

Det blev det altså, og han husker godt, hvordan det var sidst, da han ankom fra en svær tid i Fiorentina.

- Jeg kom fra Italien, og jeg havde ikke spillet så meget, og jeg havde en rigtig god tid, da jeg var i OB sidst, fortæller Zohore, som sigter mod at finde formen igen, score mål og vinde nogle kampe, fastslår han.

Zohore nåede at spille 28 kampe for OB sidst, hvor han leverede 10 scoringer. Siden kom han videre til blandt andet Cardiff, hvor han spillede 19 kampe i Premier League. Her blev det til ét mål, som kan ses i toppen af artiklen.