Rasmus Minor blev gift i forgårs og vandt sin første Superligakamp nogensinde i går – mod sin tidligere arbejdsgiver.

Der har været meget fokus på Rasmus Minor i optakten til Superligaen – ikke så meget på grund af sit skifte fra FC Helsingør til Hobro IK, men mere fordi han skulle giftes dagen før den første kamp i ligaen.

Det holdt dog ikke Minor fra at være klar til start, og det blev endda til et assist, som sikrede Hobro IK sejren. Samtidig opholdt med brylluppet har det været en perfekt weekend for den 29-årige forsvarsspiller.

- Det kan man godt sige. Det hele har flasket sig. Nu skal man ikke hvile på laurbærrene, men det har været en rigtig god og hektisk weekend. Jeg er glad for den måde, det faldt ud på, siger Rasmus Minor til Eurosport.

Minor fik sin debutkamp i Superligaen mod netop FC Helsingør, som han var med til at rykke op for bare lidt over en måned siden.

- Det var meget specielt. Man har haft nogle gode snakke med staben i Hobro om, hvordan man skal tackle sådan noget her, og nu er jeg efterhånden også ved at være oppe i årene, men det er da specielt, især med den tur, jeg har været igennem med Helsingør. Der har været mange følelser, lader Minor sig vide.

Hobro IK ligger med sejren på 2-1 på en øjeblikkelig tredjeplads i Superligaen.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO