• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Nyindkøb blev forsinket: Nu kritiserer FCK forbund

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Luther Singh ankommer til Danmark i dag - næsten en uge forsinket. FC København mener ikke, at det sydafrikanske fodboldforbund har hjulpet spilleren godt nok.

Af Anders Dehn

Senere onsdag lander FCK-nyindkøbet Luther Singh efter planen i Kastrup - næsten en uge senere end tiltænkt. Det betyder blandt andet, at han ikke kommer med til morgendagens europæiske opgør, men i stedet bliver i København og træner.

FC København forklarer forsinkelsen med, at der var for få tomme sider i hans pas til stempler. Det gjorde klubben allerede det sydafrikanske fodboldforbund opmærksom på i begyndelsen af landskampspausen.

Singh skulle have udstedt nyt pas, og hans danske visum skulle overføres til det nye pas. FCK mener ikke, at det sydafrikanske forbund har gjort nok til at hjælpe spilleren med at få bragt dokumenterne i orden.

- Vi er skuffede over, at det sydafrikanske forbund i vores optik ikke har assisteret Luther i et stort nok omfang til at få ham tilbage til København inden for de FIFA-dikterede deadlines. Det har ligeledes været meget frustrerende for Luther selv.

- Vi tager en yderligere dialog med alle relevante parter, så lignende situationer ikke opstår igen, siger Daniel Rommedahl, Director of Football Operations and International Affairs, til fck.dk.

Den 24-årige kantspiller kom til FC København i august og nåede at få tre korte indhop inden landskampspausen. Til gengæld missede han helt søndagens udekamp i Randers, som FCK vandt 2-0.

Luther Singh fik desuden 73 minutter i Sydafrikas landskamp mod Zimbabwe, mens han var bortrejst.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020