Leder: Berettiger milliardstøtte til SL-konkurren­terne et nyt AGF-stadion?
2017-09-14 11:16

Politikerne i Aarhus Byråd er ikke enige om regningen for en analyse, der skal klarlægge, hvor stort behovet for et nyt fodboldstadion.

I AGF står bedre resultater i Superligaen højt på ønskelisten på kort sigt, men bliver der kigget længere ud i fremtiden har det længe ikke været nogen hemmelighed, at et nyt fodboldstadion er det største ønske.

I Aarhus Byråd er der generelt enighed om, at byen trænger til et nyt og moderne fodboldstadion uden løbebane, men der kan alligevel være lang vej til tanke bliver til virkelighed. 

For nu møder et forslag om en ekstern analyse af behovet for et nyt fodboldstadion og en multiarena nemlig modstand. 

I Aarhus Byråd er der nemlig ikke den store lyst til at bruge fem millioner kroner på en ekspertanalyse af behovet, som ellers er fremsat som forslag. 

Blandt modstanderne er Steen B. Andersen fra Socialdemokratiet. Han ser egentlig gerne, at Aarhus får et nyt fodboldstadion. 

- Men de foreslåede fem millioner kroner til analysen synes vi er meget i overkanten, siger han i følge Aarhus Stiftstidende.

Socialdemokraten mener, at dele af analysearbejdet sagtens kan foretages af kommunens egne ansatte, hvilket der er opbakning til fra blandt andre Enhedslistens Jette Jensen og Dansk Folkepartis Knud N. Mathiesen.

Sagen bliver nu sendt videre til budgetforhandling, der foregår i den kommende uge. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO