• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

OB-boss har vraget anføreren: Ikke noget specielt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Janus Drachmann er røget ud i kulden i OB i takt med, at Michael Hemmingsen har taget over.

Af Ole Hoffskov

Aron Elis Thrandarson har været den helt store vinder i OB, efter at Michael Hemmingsen har taget over som midlertidig cheftræner. Islændingen vandt aldrig for alvor indpas under Jakob Michelsen, men det har han altså gjort under den trænende sportschef.

Og det har været på bekostning af fynboernes anfører.

Hvor Janus Drachmann kunne regne med en plads på Jakob Michelsens hold, når han var skadesfri, har den 32-årige midtbanespiller endnu ikke startet inde under Michael Hemmingsen.

Det er altid bemærkelsesværdigt, når en anfører mister sin plads på holdet, men fra OB-bossen lyder det, at der ikke er noget drama i Ådalen.

- Det har ikke noget med det at gøre. Janus er jo vores anfører, og er en vigtig del af det og hele holdet. Det er den rolle, han har som anfører. Nogle gange lægger vi vægt på nogle ting, som andre spillere skal varetage. Den er sådan set ikke længere, siger Michael Hemmingsen til obstruktion og tilføjer:

- Nogle spillere de spiller, og andre spillere de spiller ikke. Sådan er det jo. Der er masser af spillere, der har været i samme situation som Janus. Der er ikke noget specielt ved Janus. Du kan også tage nogle af de andre, og spørger hvorfor det er sådan. Lige nu og her har det været sådan.

Næste opgave for OB er fredag aften mod Vejle Boldklub. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020