Superliga Mathias Høj Jensen

OB-boss udpeger de største salgsemner

Foto: Getty Images

Fodbolddirektør i OB, Björn Wesström, peger på især to spillere, som OB potentielt kan sælge for et godt beløb i fremtiden.

Af Mathias Høj Jensen

Mads Frøkjær og Emmanuel Sabbi har det største salgspotentiale i OB.

Det fortæller OBs fodbolddirektør, Björn Wesström, til B.T.

OB har lavet flere store salg gennem tiden. Salget af Djiby Fall til russiske Lokomotiv Moskva, Oliver Christensen til Hertha Berlin, Jesper Christiansen til Rangers og Ulrik Laursen til FC København.

Men når det kommer til fynboernes nuværende trup, så er der også optræk til gode handler i fremtiden, og især to spillere skiller sig ud.

- Kigger man på de offensive spillere i OB, så er det dér, potentialet til store salg er. Så er det Mads Frøkjær, der har alderen, egenskaberne og potentialet til at vinde point. Og så er det Emmanuel Sabbi. De to, vil jeg sige, er de to, der har størst salgspotentiale i dag, som vi står her, siger Björn Wesström.

Emmanuel Sabbi kom til OB i sommeren 2020 på en fri transfer fra Hobro. Siden har han spillet 53 kampe, scoret 11 mål og lavet otte assists for fynboerne.

Mads Frøkjær har fået sin fodboldopvækst i flere sjællandske klubber som Hvidovre og Rosenhøj, inden han ankom på akademiet i OB i 2016.

Offensivspilleren fik debut for U21-landsholdet i januar 2020, og han har til dato spillet flere end 70 kampe, scoret otte mål og lavet 12 assists for OB.

Salget af Djiby Fall er OBs største salg i klubbens historie med en sum på knap 35 millioner kroner.