• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Officielt: FC Nordsjælland sælger stortalent

Foto: Bayer Leverkusen

FC Nordsjælland sælger ung midtbanemand til Bundesliga-klubben Bayer Leverkusen.

Af Ole Hoffskov

Som tipsbladet.dk kunne afsløre i sidste uge, har FC Nordsjælland solgt det 16-årige stortalent Zidan Sertdemir til Bundesliga-klubben Bayer Leverkusen.

Tyskerne oplyser, at midtbanespilleren har underskrevet en tre-årig aftale.

Dermed har FC Nordsjælland atter formået at sælge én af klubbens helt unge spillere - Zidan Sertdemir nåede aldrig at spille en kamp for FCN's førstehold.

- Det er vores klare strategi at udvikle spillere, som er dygtige nok til vores eget førstehold, og det investerer vi mange ressourcer og tid i. Af samme grund mærker vi generelt en stor interesse for vores spillere på både 3F Superliga-holdet og akademiet, siger FC Nordsjællands sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi havde en anden plan for Zidan end denne, fordi vi ser ham som en spiller, der inden for en nær fremtid kunne spille en rolle omkring vores 3F Superliga-hold på trods af sin unge alder. Han er en spiller, vi tror meget på, og som har haft en flot udvikling gennem årene på vores akademihold.

- Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at måtte sige farvel til Zidan allerede nu, men vi er også stolte over, at vi udvikler så dygtige spillere, at store europæiske klubber viser konkret interesse. Det har været et klart ønske fra Zidan, hans familie og hans rådgivere at prøve denne mulighed, og vi har derfor valgt at lave en aftale med Leverkusen. Vi ønsker Zidan alt det bedste i Tyskland.

Zidan Sertdemir bliver i første omgang en del af U19-holdet i Bayer Leverkusen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020