Superliga Ole Hoffskov

Officielt: OB præsenterer ny offensivspiller

Foto: Getty Images

OB henter nyt blod til offensiven.

Af Ole Hoffskov

OB har den første nye spiller på plads frem mod den kommende sæson.

Fynboerne lejer offensivspilleren Mohammed Kefling Kanté, der er hentet i Hafia FC i Guinea. Kanté er netop fyldt 18 år, og han tiltræder i OB efter sommerferien.

- Vi ønskede at tilføje endnu mere offensivt potentiale til spillertruppen, og derfor ser jeg, at denne model med lån og købsoption er en god mulighed, hvor vi løbende kan evaluere på Kanté. Vi har scoutet ham både live og med de værktøjer, vi har, og vi føler, at vi har et godt billede af hans kvaliteter og personlighed, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB, og fortsætter:

- At flytte fra Guinea til Odense er et eventyr i sig selv, og det kræver, at vi som klub har både tålmodighed og arbejdsmetoder til at tilpasse Kanté på en klog og god måde. Håbet er, at vi kan se effekten af ​​hans potentiale på fodboldbanen så hurtigt som muligt efter sæsonstarten. Vi glæder os meget til at byde ham velkommen i OB.

Mohammed Kefling Kanté er så ubeskrevet et blad, at han end ikke har en profil på Transfermarkt. Ole Nielsen, der er chefscout i OB, forsikrer, at der er tale om en dygtig offensivspiller.

- Kanté er en ung, spændende spiller, som kan spille de fire forreste pladser i vores system. Han er kropsstærk og hurtig, og så har han også et hårdt spark. Udenfor banen er Kanté en stille og ydmyg person, men på banen lader han støvlerne tale. Hans arbejdsomhed og flid vil være en irritation for mange modstandere, og det vil samtidigt være med til, at vi sammen med Kanté kan udvikle ham til en endnu bedre spiller, lyder det fra Ole Nielsen.

Lejeaftalen med Mohammed Kefling Kanté gælder for hele den kommende sæson. OB har sikret sig en købsoption på afrikaneren.