Avis: Norsk klub vil have skriftlig bekræftelse af Lyngby BK
2018-02-13 12:15
Foto: Tromsø

Oliver Kjærgaard træner med i Tromsø, efter han i sidste uge ophævede sin kontrakt med Lyngby BK.

I første omgang valgte fire spillere - Mikkel Rygaard, Bror Blume, Casper Højer Nielsen og Simon Strand - at ophæve deres kontrakter med Lyngby BK, fordi de ikke fik løn, og i weekenden kom det også frem, at unge Oliver Kjærgaard nåede at rive sin aftale i stykker, inden lønnen blev udbetalt fredag.

Dermed er den 19-årige midtbanemand på klubjagt, og det har i første omgang bragt ham til Norge. Tromsø fra den bedste norske række meddeler på klubbens hjemmeside, at Oliver Kjærgaard skal træne med. 

- Dette er en spiller, vi skal bruge nogle dage på at tjekke ud. Han har en spændende baggrund, og så må vi finde ud af, om det kan være det rigtige for os i løbet af de næste par dage, siger sportschef Svein-Morten Johansen til Tromsøs hjemmeside og drager en parallel til en anden dansker i norsk fodbold:

- Det minder lidt om det, Rosenborg gjorde med Jacob Rasmussen. De hentede en dansk spiller med mange kampe på U-landsholdet. Vi må se, hvad der sker, når han har været her nogle dage.

Oliver Kjærgaard står noteret for 15 U-landskampe i rødt og hvidt, og han var anfører på U19-landsholdet. I Superligaen nåede han seks optrædener for Lyngby BK. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO