• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Optakt: Brøndby IF - Randers FC

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Brøndby IF skal forsøge at stikke en kæp i hjulet på et voldsomt formstærkt Randers FC-mandskab.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Kampfakta
Kampstart: Søndag klokken 16.00
Spillested: Brøndby Stadion
Dommer: Morten Krogh
På TV: 6'eren
Hashtag: #bifrfc #sldk

Holdnyt
Brøndby IF
Niels Frederiksens mandskab har fået en skidt start på sæsonen, hvor man først til aller sidst fik hentet de offensive kræfter, som man har råbt og skreget på i hele transfervinduet.

Flere af dem fik debut mod AC Horsens og det takkede norske Ohi Omoijuanfo for med sin første scoring for BIF. Med Brøndby som et af Superligaens mindst scorende hold, så ligner den tidligere Lillestrøm- og Molde-bomber løsningen i front.

Han vil formenlig starte igen, hvilket efterlader Marko Divkovic som sorteper. Mathias Kvistgaarden er i karantæne. Mads Hermansen og Blas Riveros sidder fortsat ude med skader, og gør det angiveligt frem til starten af oktober. Carl Björk og Kevin Mensah er også ude.

Der er også spørgsmålstegn ved højre back, for her er Jens Martin Gammelby kommet retur, og han startede mod AC Horsens foran Sebulonsen, som har døjet med fysikken efter et hårdt startprogram i BIF.

Joe Bell og en formsvag Anis Slimane ligner to, der er ved at miste deres plads i startopstillingen efter tilgangen af Nicolai Vallys og Daniel Wass samt Mathias Greve, der begynder at finde formen på midtbanen. 

Randers FC
Man må bare lette på hatten for det arbejde, som Thomas Thomasberg laver i Randers FC. Kronjyderne er med helt fremme i Superligaen, og er lige nu turneringens mest formstærke mandskab.

Fem sejre på stribe har Randers FC, og de er ikke mindst kommet i stand ved en uhyggelig stærk defensiv, der blot har tilladt fire mål imod i hele sæsonen.

Patrik Carlgren har storspillet, og selvom man har sagt farvel til Simon Piesinger, så står Hugo Andersson bare klar til at overtage, selvom man har købt Daniel Høegh som hans afløser.

Tobias Klysner er ude med en mindre skade.

Karantæne
Brøndby IF: Ingen
Randers FC: Ingen

Bud på startopstillinger
Brøndby IF (4-3-1-2): Mikkelsen - Sebulonsen, Maxsø, Tshiembe, Cappis - Wass, Radosevic, Greve - Vallys - Omoijuanfo, Hedlund

Randers FC (4-4-2): Carlgren - Andersson, Andersson, Graves, Kopplin - Kehinde, Johnsen, Lauenborg, Ankersen - Odey, Bundgaard

Dom
Holdenes seneste møder har været nogle lavtscorende affærer, hvor det ene hold har vundet med et enkelt mål. Buddet herfra bliver, at der på Brøndby Stadion kommer få mål og de to hold deler. 1-1 er buddet.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel