• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Optakt: FC Nordsjælland - Randers FC

Foto: Getty Images

Der er Superliga-topkamp i Farum mandag aften, hvor FC Nordsjælland tager imod Randers FC. Du kan læse optakten til opgøret her.

Af Lars Gram-Hanssen

Kampfakta:
Kampstart: Mandag klokken 19.00
Spillested: Right to Dream Park, Farum
Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt
På TV: TV3 Sport
Hashtag: #fcnrfc #sldk

Holdnyt: 
FC Nordsjælland
Flemming Pedersens mandskab skal tilbage på sporet efter skuffelsen før landskampspausen, hvor FC Nordsjælland tabte med 1-0 i Horsens. Generelt har der ellers være tale om en sæsonstart for Farum-klubben, der har overgået alle forventninger, idet man har hentet 20 point i løbet af de første 10 runder. 

FC Nordsjælland har i denne sæson nydt godt af storform hos Ernest Nuamah og Andreas Schjelderup, der til sammen har scoret ni mål indtil videre i denne sæson.

På midtbanen har lejesvenden fra Brentford, Mads Bidstrup, høstet masser af roser. Disse profiler skal fastholde de gode takter hvis FC Nordsjælland holde liv i medaljedrømmen.

Randers FC
Efter 10 spillerunder er Thomas Thomasbergs mandskab det eneste ubesejrede mandskab i Superligaen, og det fortæller en del om det stabile niveau, som Randers FC har lagt for dagen i denne sæson. 

De imponerende præstationer har ført til en ganske uventet førsteplads for Randers FC, der forud for denne spillerunde er det hold i ligaen, der har indkasseret færrest mål, med otte indkasserede mål. 

Oppe foran har 18-årige Filip Bundgaard fået et flot gennembrud i denne sæson, mens Marvin Egho på uventet vis har forvist Stephen Odey til bænken. Bundgaard og Egho har til sammen scoret syv kasser i denne sæson. 

Simon Graves kom ind bag fra bænken og blev kampafgørende mod Silkeborg, så midterforsvareren presser nok på til en startplads mod FC Nordsjælland. 

Alhaji Kamara er eneste mand på skadeslisten.

Karantæner:
FC Nordsjælland: Ingen
Randers FC: Ingen

Bud på startopstillinger:
FC Nordsjælland (4-3-3): A. Hansen - Villadsen, K. Hansen, Nagalo, Frese - Bidstrup, Christensen, Diomandé - M.K. Hansen, Nuamah, Schjelderup 

Randers FC (4-4-2): Carlgren - A. Andersson, H. Andersson, Graves, Kopplin - Ankersen, Johnsen, Lauenborg, Kehinde - Egho, Bundgaard

Dom:
Det er to formstærke mandskaber, der mødes i Farum, og buddet herfra lyder på en pointdeling i form af et 1-1-resultat. 

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel: