• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Superliga-chef bekræfter exit: Han skal videre

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Randers FC vil gerne have afklaret to reservers fremtid i løbet af vinteren.

Af Victor Risager

Både målmand Jonas Dakir og midtbanespiller Issah Salou har tilbragt de seneste år i Randers FC uden at få meget spilletid, og de har spillet henholdsvis 15 og to kampe for den kronjyske Superliga-klub.

Snart skal de to måske finde sig en ny arbejdsgiver.  

De to har således kontraktudløb efter den indeværende sæson, men allerede til vinter vil man i Randers FC forsøge at få styr på deres situation, fortæller Søren Pedersen, der er sportslig og kommerciel direktør i klubben.

- Jonas Dakir har fået nogle chancer i pokalen og har stået nogle Superliga-kampe og er en rigtig god andenmålmand at have, så det er en, vi er glade for at have i truppen, men han har også ambitioner om at skulle stå noget mere. Hvad udgangen af det bliver, det kigger vi på til vinter, siger han.

Mens det lader til, at Randers håber på at beholde reservemålmanden, skal Issah Salou helst videre. 

- Han har et halvt år tilbage, og det er ingen hemmelighed, at vi gerne vil finde noget spilletid til ham. Om han skal lejes ud, så vi kan se ham lidt mere an i nogle kampe, eller om vi skal finde ud af noget andet, det skal vi kigge på her til vinter, siger Søren Pedersen.

En, der helt sikkert ikke bliver i Randers FC, er lejesvenden Andreas Søndergaard. Hans lejeaftale udløber ved årsskiftet, og han har bekræftet over for tipsbladet.dk, at han forlader klubben.