• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Randers holder fast i trænervikaren - og overvejer endnu en assistent

Uanset hvad er Rasmus Bertelsen cheftræner i Randers FC indtil 31. maj, og det betyder også, at Colin Todd ikke vender tilbage til klubben. Til gengæld får Bertelsen muligvis endnu en assistent.

Af Anders Dehn

På sin vis er det simpel matematik. Trænerstaben i Randers FC tæller én mand færre, efter Ricardo Moniz blev fyret som cheftræner, og dermed er opgaverne fordelt på færre hænder nu end tidligere.

Derfor kan det godt være, at den konstituerede cheftræner, Rasmus Bertelsen, får endnu en assistent ved siden af Morten Eskesen. Det fortæller klubbens formand, Per Hastrup, til Randers Amtsavis.

Læs også: Colin Todd bejler til Randers FC: Jeg er klar, hvis de vil have mig

- Vi skal ikke ud og have en fjerde cheftræner i den her sæson. På et evalueringsmøde har Rasmus Bertelsen givet udtryk for, at han godt kunne bruge en sparringspartner med Superligaerfaring i jobbet som cheftræner, og det forsøger vi at efterleve. Det bliver ikke en, som skal ind og erstatte Rasmus i rollen som cheftræner, det bliver i en assisterende rolle ligesom Morten Eskesen, lyder det.

Han slår samtidig fast, at Bertelsen fortsætter som cheftræner som minimum resten af sæsonen, og at Colin Todd ikke vender tilbage til klubben. Hverken som assistent- eller cheftræner.

Todd gav ellers udtryk for, at han gerne ville fortsætte i Randers FC, da tipsbladet.dk talte med ham efter Ricardo Moniz' fyring. Han ville dog ikke arbejde sammen med Michael Gravgaard, der nu er stoppet i klubben.

- Jeg var lige kommet hjem fra kirken, da du ringede. Det har været dejligt at være lidt mere sammen med min familie, men nu tror jeg også, min kone er ved at være træt af mig. Du må ikke citere mig for, at jeg også er træt af hende, for det bliver jeg aldrig. Men jeg savner omklædningsrummet, og jeg savner træningsbanen. Jeg har været vant til at præstere under pres hele mit liv, og ja, det har da været rart at trække stikket lidt, men jeg mangler også det pres, sagde Colin Todd i slutningen af januar.

- Jeg er klar - også til Randers FC, hvis de vil have mig.

Det vil de, ser det ud til, ikke.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus