• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Randers' nye 8'er brugt i forsvaret: Jeg ser mig være bedst på midtbanen

Randers’ nye østriger er blevet brugt i forsvaret indtil videre, men han vil helst spille på midtbanen.

Af Morten Jørgensen

Det er ikke så tit, at midterforsvaret bliver udgjort af spillere med nummer 11 og otte på ryggen, men det var tilfældet for Randers i sæsonens første kamp mod SønderjyskE, hvor Erik Marxen og Simon Piesinger spillede i det centrale forsvar.

Normalt befinder en spiller med nummer otte på ryggen sig på midtbanen, og det er egentlig også her, at nytilkomne Simon Piesinger allerhelst vil spille.

- Jeg ser selvfølgelig mig selv være bedst på midtbanen, fordi det er der, jeg har spillet mest. Jeg kan også bedre lide den plads, fordi jeg kan få lov til at gå med i angreb og søge mod mål. Jeg håber, at jeg kan få en plads på den centrale midtbane, men det vigtigste er, at vi har succes som hold, siger han til Randers Amtsavis.

Han slår dog samtidig fast, at han ikke er utilfreds med at spille i det centrale forsvar, hvor Thomas Thomasberg placerede ham i den første kamp.

Siden sidste sæson har Randers FC sagt farvel til både Kasper Enghardt og Jonas Bager, som begge spillede i det centrale forsvar tidligere.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.