• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Retov: Vi har spillet mange kampe med kniven for struben

Brøndby-træner Martin Retov er optimist inden lørdagens sidste runde i Superligaen, hvor modstanderen hedder OB.

Af Sylvester Guldberg Røn

Selvom Brøndby har haft en skuffende sæson med ustabile præstationer og senest et nederlag i pokalfinalen, så har holdet fra Vestegnen stadig en mulighed for at komme ud i europæisk kvalifikation til næste sæson.

Brøndby har nemlig tre point op til OB på fjerdepladsen inden sidste runde af Superligaen, og de to hold mødes netop denne lørdag.

Fjerdepladsen betyder en enkelt playoff-kamp mod enten Randers eller AGF om europæisk fodbold til næste sæson, og Martin Retov føler sig selvsikker inden lørdagens kamp. 

- Vi har spillet mange kampe i foråret med kniven for struben og vundet mange af dem. Jeg håber, at det her bliver en af slagsen, siger Martin Retov til Brøndbys hjemmeside. 

Der venter et næsten fyldt Odense Stadion til sæsonens sidste kamp, og det håber Martin Retov vil tænde op under spillerne. 

- Forhåbentlig kan det være med til at skubbe til spillerne, så de kan levere en præstation, hvor de yder alt, hvad de har, siger Brøndby-træneren.

Der er kickoff i Odense denne lørdag klokken 17.00. 

Superliga

Hobro-genvalg efter stærk skalp

Hobro IK har valgt de samme spillere til søndagens kamp mod SønderjyskE som de, der for en uges tid siden slog FC Køb...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...