• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Riddersholm holder kapitel åben: Savner da FCM

Foto: Getty Images

Glen Riddersholm har stadig FC Midtjylland som sin hjerteklub.

Af Oliver Okstrøm

Da Glen Riddersholm vandt Superligaen med FC Midtjylland i 2015, så var det første gang for både hans eget og klubbens vedkommende. Få dage efter gik der skår i glæden i det midtjyske, da han sagde jobbet op.

I et interview med bold.dk fortæller den nye Genk-first team coach, at han ikke har givet helt slip på klubben, selvom han også mener, at han udviklede sig som menneske og træner ved at forlade FCM.

- Det har jeg været glad for, men jeg savner da FC Midtjylland nogle gange, for det vil altid være min hjerteklub. Altså jeg har brug så mange år i klubben, og min familie er vokset op der, lyder det fra Glen Riddersholm.

Der har været sagt og skrevet meget om afskeden i FCM, hvor det er blevet fastslået, at forholdet mellem ham og FCM-direktør Claus Steinlein ikke er det bedste. Riddersholm udelukker dog ikke et comeback til klubben.

Glen Riddersholm udtrykker det på den måde, at ingen kapitler er lukkede for ham.

I FC Midtjylland var han i sin tid cheftræner med Brian Priske som assistent. Nu er de begge i Belgien, hvor Priske er cheftræner i Antwerpen - og her er der allerede lagt op til lidt kaffe-drikkeri. Læs mere om det her.