• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Rørt Peter Sørensen har ikke set sin datter i 5 år

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Vejle-træner Peter Sørensen fortæller nu om den opslidende retssag og anklager, som Peter Sørensen vandt og blev frikendt for. Han tabte nemlig alligevel, da han ikke længere har ret til at se sin datter.

Af Kenneth Jensen

Det er mere end fem år siden, at Peter Sørensen sidst så sin datter.

Det fortalte Vejle Boldklub-træneren i et interview mandag aften, hvor han gæstede Offside-studiet.

Peter Sørensen blev i 2017 frifundet for anklager om vold mod sin ekskone, men han endte alligevel med at tabe. For retten til at se sin datter har han mistet, fortæller han i et interviewet.

- Det var ærlig talt en rigtig hård tid, der fyldte meget på enhver måde. Det, som offentligheden fik indsigt i, var et glimt af en omfattende og en langvarig og trist skilsmisse, hvor jeg blev mødt af en byge af grundløse beskyldninger, der også trak mig gennem en række af retsmøder. Byretten, Fogedretten, Statsforvaltningen, Familiehuset, og hvad de hedder alle de her instanser, man kan trækkes igennem.

- På trods af at jeg vandt alle de sager, endte jeg med at tabe stort omkring det, der er i virkeligheden er det vigtigste af det hele og det, sagen dybest set drejede sig om; retten til at se min datter. Den tabte jeg, fordi forløbet var så langtrukket, og fordi konfliktniveauet var så åbenlyst højt, og fordi man vurderede, at da jeg ikke havde set min datter fra hun var to til fire, var kontakten til mig så begrænset og kontakten til moren så stor og angiveligt så velfungerende, at den fulde forældremyndighed endte med at ligge hos moren.

- Det betyder, at jeg ikke har haft kontakt til min datter siden februar 2016. Det var både hårdt dengang, og det er et blødende sår, der ikke sådan heles, siger cheftræneren i Offside-studiet.

Peter Sørensen var, da han blev frikendt for anklagerne om vold, manager i Silkeborg IF, og han brugte fodbolden til at styre tankerne væk fra det, der fyldte det hele. 

Her flere år efter retssagens afslutning rører det stadig Peter Sørensen at tale om det.

- Det, jeg hæfter mig ved, og som jeg kan bruge til noget, er, at når det stormer i fodbolduniverset, ved jeg, at der er noget, der er vigtigere end fodbold. Det er hårde lærepenge, og fortsætter vi meget længere, kommer jeg også til at miste mit ry som en hård nyser, fortæller han i studiet.

Se hele interviewet med Peter Sørensen i videoen øverst i denne artikel.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020