• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Rundens Hold i Superligaen - 24. runde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Af Tipsbladet.dk

FC København vandt 3-1 over Brøndby IF i rundens klart mest omtalte fodboldkamp, men der var også grund til at glæde sig i Vejle, Farum, Horsens og Ikast/Herning. 

I en meget målrig runde med blot en enkelt uafgjort kamp var der store vindere og store tabere, og dramaet ser ud til at fortsætte i landets bedste række.

Vi har set nærmere på rundens bedste individuelle præstationer.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 24. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Jacob Rinne, AaB (2)
Svenskeren indkasserede godt nok to mål mod Lyngby, men han var med afstand sit holds bedste. Jacob Rinne var flere gange AaB's redningsmand, og han noterede sig for syv redninger i løbet af de 90 minutter på Lyngby Stadion - klart den bedste målmandspræstation i den forgangne runde. 

Højre back: Tobias Mølgaard, Vejle Boldklub (5)
Hvem erobrede flest bolde i 24. runde? Tobias Mølgaard. Hvem tacklede mest? Tobias Mølgaard. Hvem vandt flest dueller? Tobias Mølgaard. Vejle-spillerens defensive præstation mod OB taler for sig selv, og han må være på blokken i større danske klubber. 

Central forsvarer: Erik Sviatchenko, FC Midtjylland (3)
Erik Sviatchenko startede sæsonen lidt svagt, men han er så sandelig kommet efter det, og i øjeblikket viser han guldform sammen med resten af FC Midtjyllands defensiv. Pasningsspillet bliver aldrig hans stærkeste side og var det heller ikke mod AGF, men i duellerne spiste han hjemmeholdets spillere - særligt i luftrummet.  

Central forsvarer: Alexander Scholz, FC Midtjylland (6)
En sikker straffesparksskytte og en fremragende forsvarsspiller er to prædiakter, der begge passer på Årets Spiller i Superligaen. Alexander Scholz viste igen klassen mod AGF med en stor præstation. 

Venstre back: Victor Kristiansen, FC København (1)
18-årige Victor Kristiansen gik fuldstændig uimponeret til værks i derbyet mod Brøndby IF, og han noterede sig sågar for en assist til Kamil Wilczeks første scoring. FCK kan roligt placere Nicolai Boilesen i det centrale forsvar - venstrebacken er i sikre hænder hos Victor Kristiansen. 

Højre midtbane: Vito Hammershøy-Mistrati, Randers FC (2)
Det er ikke ofte, at Vito Hammershøy-Mistrati bliver dobbelt målscorer, og det er slet ikke ofte, at han scorer på hovedstød. Begge ting gik op i en højere enhed for Randers-profilen mod FC Nordsjælland, men det rakte ikke til kronjyske point. 

Central midtbane: Evander Ferreira, FC Midtjylland (2)
Evander er lidt en humørspiller - mod AGF var brasilianeren i strålende humør. Evander var meget på bolden i søndagens sene kamp, og han gjorde fornuftige ting med den - ingen spillere i 24. runde havde flere chanceskabende afleveringer end Evander. Det hele blev krydret med målet til 4-1. 

Central midtbane: Carlos Zeca, FC København (3)
FCK-kaptajnen tonede frem i sin allerbedste udgave mod Brøndby. Carlos Zecas støvleknopper nåede formentlig at betræde hvert et græsstrå på Brøndby Stadion, og samlet tilbagelagde han mere end 11,5 kilometer. Zeca var den FCK-spiller med flest afleveringer, og han ramte en medspiller imponerende 92 procent af gangene. Jesper Lindstrøm fik ikke et ben til jorden i lokalopgøret. 

Venstre midtbane: Kamaldeen Sulemana, FC Nordsjælland (4)
Foråret har generelt været skuffende for FC Nordsjællands største stjerne, men i takt med at blomsterne er begyndt at skyde, er Kamaldeen Sulemana det samme. Mod Randers FC noterede ghaneseren sig for to scoringer, og når han rammer toppen, er han én af Superligaens bedste spillere. Måske bliver han også snart den dyreste. 

Angriber: Casper Tengstedt, AC Horsens (1)
AC Horsens fik vendt kampen på hovedet mod FC Midtjylland, og symbolet på det fornemme comeback var Casper Tengstedt, der kom på banen og scorede to mål på bare to minutter i anden halvleg. Dermed har den tidligere U19-ligatopscorer også prøvet at finde vej til netmaskerne i Danmarks bedste række. Det er en hård skæbne for Victor Jensen ikke at blive valgt til Rundens Hold, men vi går lige akkurat med Tengstedt. Også Lyngbys Emil Nielsen kandiderer kraftigt til en plads. 

Angriber: Kamil Wilczek, FC København (1)
Kamil Wilczek har så mange gange spillet en hovedrolle på Brøndby Stadion, og det gjorde han også denne gang, hvor han var iført rivalens hvide trøje. Wilczek viste sin formidable målnæse og scorede to mål på sin gamle hjemmebane. Så er det ikke vanskeligt at tilgive ham det brændte straffespark. 

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus