• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Rundens Hold i Superligaen - 25. spillerunde

Tipsbladet.dk er klar med de 11 bedste fra næstsidste runde i Superligaens grundspil.

Af Ole Hoffskov

Næstsidste runde af Superligaens grundspil er afviklet, og det blev en forholdsvis målfattig omgang, hvor det især var AaB, der bidrog til underholdningen med en 4-0-sejr over Randers FC. AGF udmærkede sig med en fin sejr på udebane i Odense, mens FC København og FC Helsingør var ude i en sand gyser i Telia Parken.

Tipsbladet.dk har som altid taget et kig på de individuelle præstationer i den forgangne runde.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 25. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Aleksandar Jovanovic, AGF (3)
Der var rigtig mange gode målmandspræstationer i 25. spillerunde. Oskar Snorre stod en fin kamp for Lyngby mod SønderjyskE, og det samme gjorde Sebastian Mielitz i den anden ende. Sten Grytebust var også god, men valget falder altså på Aleksandar Jovanovic, der noterede sig for sit fjerde clean sheet i foråret og havde mange gode redninger mod OB.

Højre back: Peter Ankersen, FC København (1)
FC København lukkede tre mål ind mod FC Helsingør, men det var nu ikke Peter Ankersens skyld. Den landsholdsaktuelle højre back spillede en rigtig fin kamp mandag aften og var måske den bedste på sit hold. Lavede en fin assist til Pieros Sotiriou.

Central forsvarer: Kasper Pedersen, AaB (1)
Der er mål i Kasper Pedersens pande i dette forår, og i 4-0-sejren over Randers FC kom han igen på måltavlen. Vigtigst er dog, hvordan Pedersen passer sine defensive pligter, og her var der intet at klage over, da nordjyderne så godt som sikrede sig en plads i mesterskabsspillet.

Central forsvarer: Jores Okore, AaB (4)
Jores Okore er makker til Kasper Pedersen i AaB, og det er han også på denne udgave af Rundens Hold. Randers FC er en sløj udgave i denne sæson, men det skal ikke tage noget fra AaB-defensiven, der ikke tillod noget som helst i søndagens kamp. 

Venstre back: Mads "Mini" Pedersen, FC Nordsjælland (5)
Han er ofte skadet, Mads "Mini" Pedersen, og det er ved gud en skam, for han er intet mindre end en fornøjelse at følge, når han er på banen. Det var han i søndagens topkamp mod FC Midtjylland, og han leverede en sublim præstation i FC Nordsjællands venstre side. Og så er han er godt bud på en af de meget få spillere i Superligaen, der muligvis kan løbe lige så hurtigt som Ernest Asante.

Højre midtbane: Adnan Mohammad, FC Helsingør (2)
Det er en meget spændende spiller, FC Helsingør kan skrive på holdkortet i form af Adnan Mohammad, og mandag foldede han sig ud på fornem vis mod FC København i Telia Parken. Mohammad gav Nicolai Boilesen en travl arbejdsdag, og så scorede den tidligere FCN-spiller et pragtmål i anden halvleg. 

Central midtbane: Mathias Jensen, FC Nordsjælland (6)
Hvor er Mathias Jensen dog en nydelse at se på. Det er et kæmpe talent, FC Nordsjælland der har fostret, og weekend efter weekend leverer han varen for Farum-klubben. Det var ingen undtagelse mod topholdet FC Midtjylland, og Ajax-scout John Steen Olsen, der overværede kampen, må endnu en gang have sat en masse plusser ud for navnet Mathias Jensen.

Central midtbane: Yann Rolim, AaB (1)
Det har ikke været noget festfyrværkeri at overvære AaB i denne sæson, men ofte har Yann Rolim skilt sig ud som et farverigt indslag. På det seneste er han begyndt at spille fast, og den beslutning fortrød Morten Wieghorst i hvert fald ikke mod Randers FC, hvor brasilianeren var i hopla med både mål og assist. Det skal blive spændende at se, om AaB kan holde på Yann Rolim. 

Venstre midtbane: Jens Stage, AGF (1)
Den lokale Aarhus-dreng har fået en god start på foråret, og fredag blev han matchvinder mod OB med et fremragende hovedstød. Jens Stage er en rigtig David Nielsen-spiller, og man kan regne med en 100 procent indsats fra hans side i hver eneste kamp. 

Angriber: Jannik Pohl, AaB (1)
Angrebsmysteriet fra Aalborg havde en af sine rigtig gode dage mod Randers FC. Jannik Pohl plejer at gøre alt rigtigt, indtil han skal afslutte, men i søndagens kamp fik han den del med og scorede et flot mål til 4-0 - assisten til Yann Rolim kort forinden var næsten endnu flottere. 

Angriber: Nicolas Mortensen, FC Helsingør (2)
Det er ikke hver dag, man som gæstende spiller bliver dobbelt målscorer i Telia Parken, men det gjorde FC Helsingør-angriberen mandag aften, og det vil han helt sikkert aldrig glemme. Det var ikke de sværeste mål, Nicolas Mortensen scorede, men han stod på det rigtige sted, og det er som bekendt en af de vigtigste kvaliteter for en angriber. Flot præstation af Nicolas Mortensen.

I parantes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus